U bent hier

Locatie

Locaties

Congrescentrum Sportoase Philipssite
Phillipssite 6
3001 Leuven
www.sportoase.be/nl/philipssite

Brouwerij De Hoorn
Sluisstraat 79
3000 Leuven
www.dehoorn.eu

 

 

Congrescentrum Sportoase - dagprogramma

Sportoase is gelegen aan de Leuvense ring, in een oase van rust en in de onmiddellijke nabijheid van de grote invalswegen en de autosnelwegen E40 en E314. Tevens dichtbij het station en met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

Met de wagen

  • Neem de E40 richting Leuven en volg de E314 richting Genk, Hasselt en Leuven.
  • Neem de afslag Leuven (afrit 15).
  • Ga rechtdoor en sla rechtsaf aan de derde lichten (Tervuursevest).
  • Na 2 km ziet u de Philipssite aan de rechterkant.

Naast het complex is er een ondergrondse parking met 700 parkeerplaatsen die 24u/24u toegankelijk is.

Met het openbaar vervoer

Neem de trein tot aan station Leuven. De dienstregeling kan u nakijken op de website van de NMBS

Om de 10 minuten komt er een ringbus langs elke halte op de ring en aan het station. Bus 601 rijdt langs de binnenring, bus 600 rijdt langs de buitenring. Deze rijden in tegenovergestelde richting. De op- en afstapplaats is de halte PARKPOORT op 3 minuten wandelen van Sportoase Philipssite.

Zaal De Hoorn - avondprogramma

Met de wagen

Om zaal De Hoorn te bereiken rijdt u best in de richting van de Vaartkom, naar de Parking Vaartkom (Engels Plein 32, 3000 Leuven).
Wanneer u de parking uitkomt, loopt u via de Asstraat richting centrum Leuven, voorbij het OPEK gebouw (aan uw rechter zijde) en steekt u vervolgens de straat 'Vaartkom' over en gaat u de Sluisstraat in. De Hoorn is het eerste gebouw rechts in de Sluisstraat. De totale wandelafstand tussen de parking en de zaal bedraagt ongeveer 2 minuten.

In deze parking parkeert u het eerste uur gratis, daarna betaalt u € 2 per uur. 

Met het openbaar vervoer

De Hoorn is ook bereikbaar met de bus, onder andere vanaf het station en Sportoase. Daarvoor neemt u best de bussen met nummers 600 en 601 (ringbus Leuven) en stapt u uit aan de halte "Vaartkom" die zich op minder dan 100 m wandelafstand van De Hoorn bevindt

U kan ook de bussen met nummers 4, 5 en 6 nemen en afstappen aan de halte "Ridderstraat Leuven" die zich op ongeveer 300 m wandelafstand van De Hoorn bevindt.