U bent hier

Partnermogelijkheden

Informatie voor sponsors:
Elautprijs 2018

De jaarlijkse Elautprijs wordt traditioneel bijgewoond door zowat alle Vlaamse urologen.

De wetenschappelijke presentaties worden verzorgd door urologen in opleiding. Dit staat garant voor de aanwezigheid van de gevestigde urologen: zij komen immers uit interesse voor wat nieuw is en bovendien wensen de meesten te supporteren voor één van hun assistenten. Zoals de traditie het wil, wordt tijdens dit congres ook de algemene vergadering van de wetenschappelijke vereniging georganiseerd.

Wil u met uw bedrijf graag vertegenwoordigd zijn op het jaarlijks congres? Download hier het sponsordossier, en kies de formule die het beste aansluit bij uw wensen

Informatie voor sponsors:
EAA seminarie

Dit jaar wordt de Elautprijs voorafgegaan door een tweedaags seminarie rond andrologie, georganiseerd door de European Academy of Andrology (EAA) centra van het UZ Leuven, het UZ Brussel en het UZ Gent.

Het seminarie vindt plaats op 18 en 19 januari, eveneens in Leuven. De eerste dag staat volledig in het teken van fertiliteit. De tweede dag worden seksuele disfuncties en hypogonadisme besproken. Het (voorlopige) volledige programma vindt u op www.eaacourse.com.

Uw aanwezigheid tijdens dit congres kan een grote meerwaarde betekenen. Download hier het sponsordossier, en kies de formule die u het beste aansluit bij uw wensen